Imprint


INDIGO DMC Group S.L
Avenida Estrella del Mar 14
Nueva Torrequebrada
E-29630 Benalmadena (Malaga)
Spain

Phone    (34) 952 – 449094
Phone    (34) 690 – 638960
Fax    (34) 952 – 449734
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.indigo-dmc.com

24-uur noodnummer (34) 690 - 638960

CEO & Marketing: Raimund P. Kurz
General Management: G. Marilu Romero Vivanco
BTW-ID: B93166817
Handelsregister-ID: MA-112001 T.4965 L.3872 F.88
OPC Licentie MA/00022
CIAN 296055-2

Afbeeldingen & Grafieken:
INDIGO DMC Group S.L. & Fotolia.de

Web design:
Nicolas Fetting Design

Legal advice
In overeenstemming met de bepalingen van wet voor bescherming van persoonsgegevens 15/1999, Koninklijk Besluit - wet 5/2018, van 27 juli, betreffende dringende maatregelen voor de aanpassing van de Spaanse wet aan de regelgeving van de Europese Unie inzake gegevensbescherming en VERORDENING (EU) 2016/679, Algemene Verordening Gegevensbescherming, informeren wij u via deze website dat persoonlijke gegevens worden verzameld die nodig zijn voor het beheer en onderhoud van sommige van onze diensten. Deze gegevens worden opgenomen in bestanden die vallen onder de verantwoordelijkheid van INDIGO DMC Group S.L. voor het vervullen en beheersen van uw zakelijke relatie.

Zonder afbreuk te doen aan de in elk geval aangegeven doeleinden, zal deze informatie met de nodige vertrouwelijkheid worden opgeslagen en beheerd, met toepassing van de computerbeveiligingsmaatregelen die zijn vastgesteld in de toepasselijke wetgeving om toegang of oneigenlijk gebruik van uw gegevens, de manipulatie ervan, verslechtering of verlies te voorkomen. U kunt op elk moment uw recht uitoefenen op toegang, rectificatie of annulering van de genoemde gegevens en uw verzoek richten aan de e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Disclaimer
De inhoud van deze pagina is met zorgvuldigheid opgesteld. Voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud, kunnen wij geen enkele garantie geven. Als dienstverlener zijn wij volgens de Spaanse richtlijnen zelf verantwoordelijk voor de inhoud van deze site. Naar aanleiding van deze richtlijnen, zijn wij als dienstverleners niet verplicht om toezicht te houden op doorgegeven of opgeslagen vreemde informatie of de omstandigheden te onderzoeken die duiden op illegale activiteiten. We zijn echter wel verplicht informatie te verwijderen indien deze informatie tegen de wet ingaat. Wij zijn pas aansprakelijk vanaf de datum van kennis van een specifieke inbreuk. Na kennisgeving van dergelijke schendingen, zullen wij onmiddellijk de betreffende inhoud verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links
Als onze web presentatie links bevat naar externe websites van derden, dan hebben wij geen invloed op de informatie van deze website en kunnen wij niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud en de juistheid ervan. Voor de inhoud van de gelinkte webpagina’s is steeds de desbetreffende aanbieder of beheerder verantwoordelijk. De gekoppelde pagina's werden gecontroleerd op mogelijke wettelijke overtredingen op het moment van de koppeling. Illegale inhoud was niet herkenbaar. Een permanente controle van de gelinkte pagina's is, zonder concreet bewijs van een overtreding, niet mogelijk. Na kennisgeving van overtredingen zullen wij dergelijke links direct verwijderen.

Auteursrechten
De inhoud en werken op deze site zijn onderworpen aan de Spaanse Copyright wetten. De reproductie, aanpassing, verspreiding of elke vorm van uitbuiting buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de auteur of maker. Downloads en kopieën zijn alleen toegestaan voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Bij de inhoud van deze site die niet gemaakt is door de beheerder, wordt er rekening gehouden met de auteursrechten van derden. Inhoud van derden is als zodanig gemarkeerd. Mocht u zich bewust worden van schending van het auteursrecht, vragen wij om dit te melden. Na kennisgeving van overtredingen, zullen wij onmiddellijk overgaan tot het verwijderen van de inhoud.

Bescherming van de persoonlijke levensfeer
Het gebruik van onze website is in principe mogelijk zonder het verstrekken van persoonlijke informatie. Het verzamelen van persoonlijke gegevens op onze site (zoals naam, adres of e-mail), is dit indien het mogelijke steeds op vrijwillige basis. Deze gegevens worden niet aan derden doorgegeven zonder uw uitdrukkelijke toestemming. Wij wijzen erop dat de gegevensoverdracht via het internet (bijvoorbeeld bij het communiceren via e-mail) steeds veiligheidsrisicos met zich mee kan brengen. Volledige bescherming van gegevens tegen ongeoorloofde toegang door derden is niet mogelijk. Wij verzetten ons tegen het gebruik van de beschikbare contactgegevens door derden voor het versturen van ongevraagde reclame. De websitebeheerder behoudt zich het recht om gerechtelijke stappen te ondernemen in het geval van verzending van ongevraagde promotionele informatie, zoals spam.