Filosofie

 
Reizen is altijd al een uitstekend middel geweest om verschillende beschavingen, culturen en mensen te benaderen. De filosofie van INDIGO DMC Group bestaat erin een brug te slaan tussen culturen en naties. Onze bedrijfsfilosofie is gericht op langdurige relaties met onze klanten op basis van de  volgende vier elementen:

Vertrouwen
Dit is vormt de basis voor een professionele en langdurige zakenrelatie. Om het vertrouwen van onze klanten te verkrijgen, beloven wij steeds een antwoord te geven binnen de 24 uur.

Financiële zekerheid
Wij zijn ons ervan bewust dat een onderneming in de reis- en evenementensector een zeer solide financiële structuur vereist. Het financiële management van INDIGO DMC Group staat dan ook, zowel bij partners als bij dienstverleners, bekend om zijn professionaliteit op het hoogste niveau.

Servicekwaliteit
Onze filosofie is gebaseerd op persoonlijke service, waarbij elk evenement wordt beschouwd als een uniek project, om aan de eisen van hoge kwaliteit te voldoen.

Duurzaamheid
Al onze activiteiten zijn gericht op duurzaam toerisme. Deze hebben betrekking op een aantal onderwerpen, onder andere het gebruik van milieuvriendelijke bussen en hotels die gebruik maken van hernieuwbare energiebronnen, het recycleren van materialen, het respecteren van de natuur en het milieu en het betrekken van de lokale gemeenschappen in de ontwikkeling van het ecotoerisme.